E-Supra
  • E-Supra
  • E-Supra

E-Supra

€ 1.699,00
Merk : Trenergy

De E-Supra is het topmodel van Trenergy. De fiets wordt aangedreven middels een krachtige soepele middenmotor die u niet zult horen, zo stil is deze. Vanwege de hoge krachten op de achteras heeft Trenergy gekozen voor de NuVinci versnellingsnaaf, op deze fiets is dat de handmatig te bedienen naaf. Deze hoogwaardige naaf is traploos instelbaar en heeft een overbrengingsverhouding die 10% hoger ligt dan de Nexus-8. De fiets is standaard uitgevoerd met een Samsung batterij met naar keuze 10Ah (360Watt/uur), 13Ah (468 watt/uur) of 16Ah (576 watt/uur).

De E-Supra is uitgerust met hoogwaardige Spanninga koplamp en achterlicht die beiden gevoed worden vanuit de hoofdbatterij. Zadel en voorvork zijn voorzien van hoogwaardige vering en zowel voor als achter is de fiets voorzien van de nieuwe speciale e-bike serie Shimano rollerbrakes, waarmee u altijd juist gedoseerd kunt remmen onder alle omstandigheden.

Bediening van deze elektrische fiets vindt plaats door middel van een uitgebreid LCD display dat is geplaatst in het midden op het stuur. Het display geeft u informatie over de batterijstatus, de snelheid die u fietst en heeft tevens een trip en totaal kilometerteller. U kunt kiezen uit 5 ondersteuningsstanden, maar vanuit dit display kunt u ook de verlichting bedienen.

Indien u een fiets zoekt in het absolute topsegment, moet u beslist eens een proefrit maken op de E-Supra. U zult elektrisch fietsen in zijn absolute perfectie ervaren.

Een E-Supra is er in diverse uitvoeringen. U kunt kiezen uit 2 framehoogtes, te weten; 49 of 54cm. De fiets kan worden uitgevoerd met naar keuze een 10Ah, 13Ah of een 16Ah batterij, waarmee u afstanden kunt afleggen tot ver over de 100 kilometer. Evenals bij onze andere fietsen, zijn de batterijen van het merk Samsung.

Prijzen inclusief BTW:

  • E-Supra dames met een 10Ah batterij:  € 1.899,00
  • E-Supra dames met een 13Ah batterij:  € 1.999,00
  • E-Supra dames met een 16Ah batterij:  € 2.099,00

Framehoogte heren

53 cm
58 cm

Framehoogte dames

49 cm
54 cm